Биг Рами е новият Мистър Олимпия!

 

br

Биг Рами от Египет е номер едно! След като всяка година чуваше „ако дойдеш в по-добра кондиция ще си шампион“, Биг Рами го направи! Заедно с екипа си - Чад Никълс и Денис Джеимс постигнаха това, което толкова години се оказваше непосилно за атлета. Появиха се даже мнения, че за него генетически е почти невъзможно да излезе толкова „изчистен“ колкото очакват от него, но ето че чудото е налице – “THE WINTER IS HERE”, както каза самият той на пресконференцията. 

Вторият, Брандън Kъри също беше в доста добра кондиция, но долната му част го направи втори. Както всички коментират, при него това е изоставащо звено и то именно беше обект на работа през изминалата подготовка, но уви. Все пак той успя да победи седемкратния шампион Фил Хийт, който остана на трета позиция и това несъмнено е огромно разочарование за него.
Четвърти е Хади Чопен със страхотна физика. Мнозина смятат, че „персийският вълк“ е трябвало дори да измести Фил Хийт от третото място, но все пак две години, след като се премести от категория „212“, той държи страхотно ниво като остава в топ 4 в първите си две излизания на голямата сцена!
Челната петица допълни Уилиам Бонак от Белгия. За него можем да кажем, че винаги е в добра кондиция. Предната година взе доста по-челно място, но след като „големите момчета“ са тук този сезон и петото място е добро постижение!
Ако трябва да обобщим тази надпревара в отворената категория, можем да кажем, че имахме страхотна битка, както за първите три места, така и за челната шестица. Остава само да благодарим на любимите си атлети за показаното и да почерпим вдъхновение от техният подвиг който да пренесем на полето на собствените си постижения!

 

 

Търсене в сайта

От галерия

Фейсбук приятели